Camposing

Chinese gastvrijheid hoog in het vaandel

In het op de mooie Veluwe gelegen dorp Garderen, staat naast de oude korenmolen sinds 1990 het Chinese specialiteiten restaurant Camposing. Camposing betekent “gouden vesting” en is bepaald uitgaande van de Chinese astrologische kalender.

Dit op de Veluwe bekende restaurant ligt in een mooie omgeving met prachtig uitzicht en biedt volop gratis parkeergelegenheid. De Chinese gastvrijheid staat er hoog in het vaandel.

Naar uw wens wordt de lunch of het diner in het restaurant of op het terras geserveerd. Onder de bezielende leiding van de chef kok worden met liefde voor het vak smaakvolle Kantonese maar ook gerechten uit andere streken van China bereid, waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van verse producten. U kunt een keuze maken uit de ruime menukaart met vlees- vis en vegetarische gerechten. Maar u kunt zich ook in overleg eens helemaal laten verrassen door de chef kok.

Naast dineren in het gezellige restaurant, kunt u ook afhalen en is catering op locatie mogelijk, aldan niet met bediening.

Restaurantgegevens

Gastheer

Chung Man

Keuken

Kantonees

Bijzonder

Dineren op het terras

Parking

Ruime gratis parkeergelegenheid

Adresgegevens

Oud Milligenseweg 7
3886 MB Garderen

Telefoonnummer

E-mailadres

Meer informatie over dit restaurant?